top of page

Woody & Paul | Release Party

Het gitaarduo Woody & Paul is terug van weggeweest, maar onverbiddelijk en grensverleggend zoals altijd.

Woody & Paul | Release Party
Woody & Paul | Release Party

Tijd en locatie

14 okt 21:00

Café Wilhelmina, Wilhelminaplein 6, 5611 HE Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Het gitaarduo Woody & Paul is terug van weggeweest, maar onverbiddelijk en grensverleggend zoals altijd. Ze zijn stevig verankerd in hun eigen muzikale idealen en laten zich door niks en niemand anders leiden. Al bijna twintig jaar lang geven deze eigenzinnige muzikanten vorm aan hun oeuvre met een geluid dat verfrissend anders is dan de alomtegenwoordige indie sound. Het was een tijd stil rondom dit dynamische duo maar op zaterdag 14 oktober presenteren ze in Café Wilhelmina hun nieuwe album 'Let it Shine'!

Op hun nieuwe album Let it Shine presenteren Woody & Paul tien gloednieuwe, pakkende nummers. In deze verzameling songs komen verleden en toekomst samen, en worden rake woorden moeiteloos afgewisseld met opgewekte gevoelens en diepgravende overpeinzingen. Let it Shine heeft alles wat je zoekt in een muzikale reis. De diepe, warme stem van Woody vloeit naadloos samen met de energieke gitaarklanken van Paul, waardoor een symbiose van geluid ontstaat die je hart raakt en je geest verheft.

Woody & Paul staan al sinds 2005 samen op het podium. Ze openden voor grote namen, waaronder Mark Lanegan en Steve Earle en traden op tijdens een afterparty van de legendarische Tom Petty and The Heartbreakers. Ze toerden meer dan tien jaar door Europa en deinsden niet terug voor een 2 Meter Sessies. Het duo bracht een zestal albums uit bij verschillende indie-labels: zo veroverden ze een eigen plek in de muziekscene en legden ze een stevige fundering voor toekomstige muzikale avonturen.

Deel dit evenement

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page