top of page

do 04 apr

|

Café Wilhelmina

Will Hawkins Collectief | Jesus & the Fishsticks

Het Will Hawkins Collectief, een dynamisch platform van muzikanten met een gedeelde achtergrond, staat klaar om je mee te nemen op een buitengewone reis door talentontdekking en -ontwikkeling, geïnspireerd door onze wortels in de verslavingszorg.

Will Hawkins Collectief  | Jesus & the Fishsticks
Will Hawkins Collectief  | Jesus & the Fishsticks

-

04 apr 2024, 20:00

Café Wilhelmina, Wilhelminaplein 6, 5611 HE Eindhoven, Nederland

-

Het Will Hawkins Collectief, een dynamisch platform van muzikanten met een gedeelde achtergrond, staat klaar om je mee te nemen op een buitengewone reis door talentontdekking en -ontwikkeling, geïnspireerd door onze wortels in de verslavingszorg. Bij ons geloven we dat elk individu unieke gaven bezit en recht heeft op erkenning en steun.

In juni 2023 hebben we al menig hart veroverd met onze adembenemende show 'Helden van de Schaduw'. Nu zijn we terug met een nieuwe sensatie: Jesus and the Fishsticks. Met Styn (zang/gitaar/bas), Wim (gitaar/bas), Willem (sologitaar), Stefan (Drum) en Marlon (Toetsen/gitaar) brengen we een gloednieuw 'classic-rock' repertoire in een show die ruim een uur lang de zintuigen prikkelt.

Maar dat is niet alles! Het Will Hawkins Collectief herbergt meer getalenteerde acts:

🔥 No Spang (Thom): Duik in de diepten van doorleefde Hip-Hop, uitgevoerd in een krachtige rock-jas. No Spang deelt het podium met Jesus and the Fishsticks, en samen zorgen ze voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

🌌 Mavaotic (Melvin Mavros): Voeg een theatraal tintje toe aan de avond met de donkere klanken van Mavaotic's zelfgeschreven songs. Een indrukwekkende en blijvende impact is gegarandeerd.

Deel dit evenement

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page