top of page

Them Dirty Dimes | Effenaar

Geld maakt niet gelukkig. Americana gezelschap Them Dirty Dimes doet dat wel; zéker als ze met (hun nieuwe album) 'Empty Pockets' afreizen naar Café Wilhelmina! In 2021 debuteerde de band met het goed ontvangen album 'In Gold We Trust'; een cocktail van swing, gypsy, jazz en Americana.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Them Dirty Dimes | Effenaar
Them Dirty Dimes | Effenaar

Tijd en locatie

13 jan 2024 20:30

Café Wilhelmina, Wilhelminaplein 6, 5611 HE Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Geld maakt niet gelukkig. Americana gezelschap Them Dirty Dimes doet dat wel; zéker als ze met (hun nieuwe album) 'Empty Pockets' afreizen naar Café Wilhelmina! In 2021 debuteerde de band met het goed ontvangen album 'In Gold We Trust'; een cocktail van swing, gypsy, jazz en Americana. Hierna speelden jeugdvrienden Gijs de Groot en Johan Stolk de blaren op hun vingers. Ze werden een van de meest geboekte Popronde-acts en brachten hun set naar o.a. Rotterdam Bluegrass Festival, Stadspark Live en TakeRoot.

Studio aan het Amsterdamse IJ Voor 'Empty Pockets' doken Them Dirty Dimes samen met Bernard Gepken (Daniël Lohues, Tangarine, Rob Dekay) en Frans Hagenaars (Excelsior Recordings) de studio in aan het Amsterdamse IJ. Met de toevoegingen van Mischa Porte, Ferry Lagendijk, David Gram en veel meer kun je wel zeggen dat de mannen all-in zijn gegaan.

Empty Pockets Het 11 tracks tellende 'Empty Pockets' bestaat uit sterke nummers die worden vertolkt met de live feel van Bruce Springsteens' 'The Seeger Sessions'. Zoals de albumtitel doet vermoeden gaan de meeste nummers over verlies, maar altijd met de kenmerkende relativering van de goedgemutste heren. Op zaterdag 13 januari zit je voor een dubbeltje op de eerste rang in Café Wilhelmina.

Deel dit evenement

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page