top of page

zo 22 okt

|

Café Wilhelmina

Sunday Blues | The Allman Brothers Tribe

The Allman Brothers Band was een invloedrijke Amerikaanse Southern rock- en bluesband. In het repertoire van deze oude rockers komen de bekendere nummers voorbij zoals de eerste hit uit 1969 Black Hearted Woman. Close your eyes and let them take you back to 1969-1976

Sunday Blues | The Allman Brothers Tribe
Sunday Blues | The Allman Brothers Tribe

-

22 okt 2023, 17:00

Café Wilhelmina, Wilhelminaplein 6, 5611 HE Eindhoven, Nederland

-

Sunday Blues

Op de laatste dag van het weekend kun je in Café Wilhelmina ouderwets genieten van goede muziek. Hoewel de nadruk op het betere blues-werk ligt, maken we ook uitstapjes naar andere genres. Omdat op zondag de blues vooral een gevoel is en geen muzikaal hokje.

The Allman Brothers Tribe

The Allman Brothers Band was een invloedrijke Amerikaanse Southern rock- en bluesband uit Macon, Georgia, in eerste instantie rond de broers Duane en Gregg Allman. Met hun mix van blues, country, rock en zelfs jazz en klassieke muziek groeide The Allman Brothers Band uit tot een van de belangrijkere rockbands.

In het repertoire van deze oude rockers komen zeker de bekendere nummers voorbij zoals de eerste hit uit 1969 Black Hearted Woman, maar ook Whipping Post, Ramblin’ Man, Stormy Monday, In Memory Of Elisabeth Reed, Jelly, Jelly, en natuurlijk Jessica!

Close your eyes and let them take you back to 1969-1976

Deel dit evenement

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page