top of page

zo 05 nov

|

Café Wilhelmina

So What's Next Festival

In het eerste weekend van november 2023 vindt de 11e editie plaats van So What's Next Jazzfestival Eindhoven. Het internationale jazzfestival. Met bij ons twee band op deze muzikale zondag!

So What's Next Festival
So What's Next Festival

-

05 nov 2023, 14:30

Café Wilhelmina, Wilhelminaplein 6, 5611 HE Eindhoven, Nederland

-

Line Up

14:30 John Ghost

John Ghost (Gent, BE) is het sextet rond gitarist/componist Jo De Geest. Als groep putten ze invloeden uit zowel jazz, rock als hedendaags klassiek. Minimalisme, elektronica en een overall filmisch karakter typeert hun instrumentale muziek. Internationale pers prees het resultaat van hun album ‘Airships are Organsims’ met o.a. 4-sterren reviews in The Guardian en Financial Times, en airplay op Radio 1, BBC en Worldwide FM. Het nieuwe album ‘Thin Air. Mirror Land’ verscheen in oktober op het label Sdban Ultra.

16:15 Abstract inc.

‘Goodbye Big Idea’, de nieuwe langspeelplaat van het Brusselse jazz sextet ‘Abstract Inc’, neemt je vanaf de eerste noot bij de hand. Moedwillig zuigt gitarist Machiel Heremans je, samen met zijn vijf uitstekende bandleden, een alternatieve wereld binnen van spacey landschappen, felle contrasten en intrigerende karakters. ‘Goodbye Big Idea’ is een ode aan de complexiteit van het leven. Het verhaalt van de spanning tussen een comfortabel bestaan en de harde realiteit daarbuiten. Een muzikale trip vanuit de ‘Brussel Underground’ die je licht uit balans achterlaat.

Deel dit evenement

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page