top of page

zo 04 feb

|

Café Wilhelmina

ROCKABILLY | Don Diego Trio

Don Diego, met zijn bekende en succesvolle Red Hot Rockabilly Trio uit Italië, is ongetwijfeld een van 's werelds beste look-alikes van Junior Brown, bekend van "Highway Patrol". Geboren in 1975, begon Diego op zeer jonge leeftijd, in 1986, met het bespelen van de gitaar.

ROCKABILLY | Don Diego Trio
ROCKABILLY | Don Diego Trio

-

04 feb 2024, 17:00

Café Wilhelmina, Wilhelminaplein 6, 5611 HE Eindhoven, Nederland

-

Don Diego, met zijn bekende en succesvolle Red Hot Rockabilly Trio uit Italië, is ongetwijfeld een van 's werelds beste look-alikes van Junior Brown, bekend van "Highway Patrol". Geboren in 1975, begon Diego op zeer jonge leeftijd, in 1986, met het bespelen van de gitaar. Hij doorliep verschillende rootsbands en richtte in 1994 zijn eerste eigen Rockabilly Roots en Texas Blues-band op, genaamd The Adels. Met The Adels produceerde hij maar liefst 13 cd's en tourde hij door heel Europa.

In 2013 voelde Diego dat het tijd was voor een nieuw project, en zo werd The Don Diego Trio geboren. Met dit trio speelt hij vette Rockabilly en stampende honky tonkers. Don Diego heeft het podium gedeeld en getoerd met talloze bekende artiesten zoals BB King, Brian Setzer en The Paladins, en speelt ongeveer 200 optredens per jaar.

Met The Don Diego Trio bracht hij drie superieure albums uit, namelijk "Twang Kitchen", "Roadhouse Stomp", en de in Texas opgenomen cd "Greetings from Austin". Met de komende tour wordt een gloednieuw repertoire gepresenteerd. Het motto van de band luidt: "Let The Twang Get To You."

entree €6,-

Deel dit evenement

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page