top of page

zo 05 mei

|

Café Wilhelmina

Rob & The Bulls

Rob & The Bulls is de nieuwste sensatie in de wereld van Rockabilly, rechtstreeks vanuit Sicilië. Maar deze band is allesbehalve nieuwkomers in het vak - met een schat aan ervaring hebben ze hun sporen ruimschoots verdiend in de muziekscene.

Rob & The Bulls
Rob & The Bulls

-

05 mei 2024, 17:00

Café Wilhelmina, Wilhelminaplein 6, 5611 HE Eindhoven, Nederland

-

Rob & The Bulls is de nieuwste sensatie in de wereld van Rockabilly, rechtstreeks vanuit Sicilië. Maar deze band is allesbehalve nieuwkomers in het vak - met een schat aan ervaring hebben ze hun sporen ruimschoots verdiend in de muziekscene. Als voormalige leden van de vaste bands van legendes als Bob Wayne, Deke Dickerson en Dale Watson, brengen ze een schat aan ervaring en vakmanschap naar het podium.

Dit trio belooft een perfecte mix te zijn van Rockabilly-geluiden, compleet met een krachtige ritmesectie, een gitarist die je ademloos achterlaat na elke solo met zijn scherpe en virtuoze spel, en een bassist die met zijn stem rechtstreeks uit de jaren vijftig lijkt te komen. Hun teksten zijn pakkend en vertellen verhalen die je meenemen naar de roots van het genre.

Voor de echte liefhebbers van Rockabilly is Rob & The Bulls een must-see. Met hun ervaring en passie beloven ze een onvergetelijke ervaring te bieden, vol energieke optredens en tijdloze muziek die de essentie van het genre vastlegt.

entree aan de deur: €6,-

Deel dit evenement

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page