top of page

vr 27 okt

|

Café Wilhelmina

KROEG KLUP | HALLOWEEN EDITION

🎃🍻 Welkom bij de Kroeg Klup's Griezelige Halloween Editie met DJ Dees op 27 oktober! 🍻🎃 Bereid je voor op een avond vol betoverende drankjes, duivelse dansmoves en angstaanjagend plezier, allemaal op de beats van Dees!

KROEG KLUP | HALLOWEEN EDITION
KROEG KLUP | HALLOWEEN EDITION

-

27 okt 2023, 21:30 – 28 okt 2023, 02:00

Café Wilhelmina, Wilhelminaplein 6, 5611 HE Eindhoven, Nederland

-

Welkom bij de Kroeg Klup's Griezelige Halloween Editie met DJ Dees op 27 oktober! 

Bereid je voor op een avond vol betoverende drankjes, duivelse dansmoves en angstaanjagend plezier, allemaal op de beats van Dees! Op deze enge nacht nodigen we jullie uit om je innerlijke monsters los te laten en je meest spookachtige kostuums te dragen. Of je nu verkleed bent als een griezelige geest, een angstaanjagende vampier of zelfs een vriendelijke pompoen, we willen je zien schitteren!

 Wat kun je verwachten?

- Speciale Halloween-cocktails die je zintuigen betoveren. - DJ Dees die de dansvloer laat trillen met zijn angstaanjagende beats. - Kostuumwedstrijd met prijs voor de beste outfit. - Spookachtige decoraties die de kroeg omtoveren tot een echt spookhuis. En natuurlijk, veel lachen, griezelen en genieten!

Dus kom op 27 oktober naar de Kroeg Klup en vier Halloween met ons op de meest spookachtige manier mogelijk, met Dees aan de draaitafels. Breng je vrienden mee, maak nieuwe, en laten we samen een nacht beleven die je nooit zult vergeten!

BE THERE or BE SCARED!  

* toegang is GRATIS

Deel dit evenement

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page