top of page

ma 01 jul

|

Café Wilhelmina

Eindhoven Jazz Orchestra

Stap binnen in de wereld van swingende ritmes en bruisende klanken met het Eindhoven Jazz Orchestra! Dit gerenommeerde ensemble, voorheen bekend als Sonic Blast Bigband, heeft de jazzscene in binnen- en buitenland veroverd met hun dynamische optredens.

Eindhoven Jazz Orchestra
Eindhoven Jazz Orchestra

-

01 jul 2024, 21:00

Café Wilhelmina, Wilhelminaplein 6, 5611 HE Eindhoven, Nederland

-

"Stap binnen in de wereld van swingende ritmes en bruisende klanken met het Eindhoven Jazz Orchestra!  Dit gerenommeerde ensemble, voorheen bekend als Sonic Blast Bigband, heeft de jazzscene in binnen- en buitenland veroverd met hun dynamische optredens.

Ervaar de onmiskenbare energie en veelzijdigheid van het Eindhoven Jazz Orchestra tijdens een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten. Van klassieke swing tot hedendaagse composities, deze getalenteerde musici brengen een repertoire dat zowel de liefhebbers van de 'vette swing' periode als de fans van moderne jazz zal bekoren.

Kom en geniet van een avond vol muzikaal vakmanschap en ontdek waarom het Eindhoven Jazz Orchestra talloze prijzen heeft gewonnen, waaronder de prestigieuze eerste prijs op de Dutch Bigband Contest. Mis dit unieke evenement niet en laat je meevoeren op de betoverende klanken van de jazz!

Entree: Gratis

Deel dit evenement

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page