top of page

ma 20 mei

|

Café Wilhelmina

Eddy Y Los Grasosos (Mexico)

Beleef de opwinding van de jaren '50 en '60 met Eddie & Los Grasosos, de meest geprezen Mexicaanse rockabilly band, live op het podium!

Eddy Y Los Grasosos (Mexico)
Eddy Y Los Grasosos (Mexico)

-

20 mei 2024, 17:00

Café Wilhelmina, Wilhelminaplein 6, 5611 HE Eindhoven, Nederland

-

Beleef de opwinding van de jaren '50 en '60 met Eddie & Los Grasosos, de meest geprezen Mexicaanse rockabilly band, live op het podium! Met hun unieke mix van rock and roll, rockabilly, westernswing, en nog veel meer, brengen ze een onvergetelijke muzikale ervaring die de nostalgie van vervlogen tijden tot leven brengt.

Opgericht door de legendarische Eddie Wolfman, de echte weerwolf van Rock & Roll, heeft deze band al drie studioalbums uitgebracht en talloze singles die de harten van fans over de hele wereld hebben veroverd. Hun muzikale reis begon in 2007 in Mexico City, en sindsdien hebben ze de wereld veroverd met hun energieke optredens en tijdloze sound.

Nu is het jouw kans om ze live te zien optreden tijdens hun Europese tour, waar ze hun nieuwste cd zullen promoten. Bereid je voor op een avond vol opwindende muziek, met de authentieke flair van de jaren '50 en '60, gebracht door de meesters van de rockabilly.

Mis deze kans niet om de bekendste rockabilly band van Mexico live te zien optreden! Haal je dansschoenen tevoorschijn en dompel jezelf onder in de onweerstaanbare vibes van Eddie & Los Grasosos. 

entree aan de deur: €6,-

Deel dit evenement

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page