top of page

zo 23 jun

|

Wilhelminaplein

De Ronde

Het is weer tijd voor de gezelligste toertocht in Brabant. Traditiegetrouw starten we vanaf het Wilhelminaplein. De Ronde wordt georganiseerd voor alle racefiets-liefhebbers én voor alle gravelbike-aanbidders. Er zijn drie afstanden voor de racefiets: 50, 80 en en 120 km.

De Ronde
De Ronde

-

23 jun 2024, 09:00 – 13:00

Wilhelminaplein, Wilhelminaplein, Eindhoven, Nederland

-

De rit van 50 km is gepijld en is geschikt voor iedereen die op een racefiets of sportfiets deelneemt. De 80 km en 120 km tochten voor de racefiets zijn uitsluitend via GPS te fietsen, en dat geldt ook voor de 85 km tocht voor gravelbikers.

Er wordt gestart tussen 09:00 en 10.30 uur. Alle deelnemers onthalen we bij binnenkomst op de geheel eigen wijze van WTC Café Wilhelmina: met authentieke life muziek, een hapje & een drankje en heel veel gezelligheid. En natuurlijk met die unieke, niet te versmaden medaille. En last but not least, je krijgt een heerlijke HOT DOG aangeboden. Onze club staat garant voor gezellig afdrinken en we heten niets voor niets "Wieler Toer Club Café Wilhelmina.

Op dit moment zijn we de routes aan het verkennen. Gaan we naar het zuiden, westen, noorden of oosten? Het worden in elk geval weer vier mooie routes over authentieke, autoluwe Brabantse en Belgische wegen, kloeke fietspaden en langs verrassende plekken.

Inschrijving

Inschrijven kan vanaf 20 mei via deze INSCHRIJKLINK.  Ook vóór de start op zondag 23 juni zelf kun je je nog inschrijven. Let op: fiets je de 80 of 120 km route, zorg dan dat je tevoren al de GPS-route hebt gedownload.

De GPS routes kun je vanaf 20 juni HIER downloaden (of via onze website of via de website van de NTFU). Heb je geen GPS, maar wil je wel De Ronde fietsen? Om 09.00 uur zijn er leden van WTCCW die in gepast tempo de 80 en de 120 km voorrijden. Zo kun je tóch genieten van het Brabantse land. Meld je ter plekke aan op de dag zelf vóór 09.00 uur bij één van deze voorrijders.

Fiets en geniet samen met ons mee op de 23e!

WTC Café Wilhelmina

voor meer info check: www.wtccw.nl/deronde 

Deel dit evenement

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page