Verenigingen

WTC Cafe Wilhelmina

WielerTouringClub Cafe Wilhelmina is opgericht in 1977. De 18-jarigen van toen hebben inmiddels de 50 jaar bereikt, en terwijl voortdurend alles anders werd in de club, fietsen ze nog steeds mee.

wtc

We fietsen onvermoeibaar en meedogenloos, maar soms fietsen we even niet. Dan zitten we aan de bar in “ons” Cafe, Cafe Wilhelmina, waar we even onvermoeibaar en meedogenloos bier drinken, ondertussen een oogje houdend op onze fietsen die weer verder willen.

Momenteel zijn onze pelotons rijk gevuld, en zien wij ons genoodzaakt voorlopig een ledenstop te handhaven.

www.wtccw.nl


Spaarkas Cafe Wilhelmina

Cafe Wilhelmina is de trotse bezitter van een heuse Spaarkas vereniging vertoevende in de Prins Hendrik.
Traditie getrouw opent ieder jaar de Spaarkas haar gleuven voor welwillende spaarders, guitige gluurders en carnavals fetisjisten. Aanmelden kan aan de bar van Café Wilhelmina o.v.v. naam en telefoonnummer, of loop op donderdagavond even binnen tussen 19.30 – 21.30 en vraag naar Pieter, Johan of Bart.
Spaarkasfeest 2016: 29 januari 18:00

 

Blaaskapel De Tweedracht

www.detweedracht.nl


Carnavalsvereniging Cafe Wilhelmina

De Konincklycke Carnavals-vereniging Cafe Wilhelmina is opgericht in 1990 door Hans (de president), Michel (den urste Urste) en Frank (den twidde) en in november 1993 in het onecht officieel erkend door Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem Alexander.

Prins van De Koninklijke is de zoveelste Prinsbock den Urste die wordt bijgestaan door de onvolprezen Raad van Zelf.

De residentiele faciliteiten worden immer belangeloos ter beschikking gesteld door de sympathieke zaalhouders Frank en Koos van cafe Wilhelmina. Onze dank is algemeen bekend en gezegd, wij zullen dat gevoel koesteren en elkaar toespreken.

www.cvwilhelmina.nl


Honkbal Softbal Club Nuenen HSCN

www.hscn.nl


Wilhelmina Fanfare

naf

Op 7 april 1978, op een gewone doordeweekse vrijdagavond, in café Wilhelmina, tijdens of na het borreluur, eerder kan niet want toen was er nog niet gedronken, zitten de kersverse kastelein Hans Neutkens, sociaalwerker Bertus Honings, electronicus Leo Boonen en etaleur Henk van Mil aan de bar. Alles was al zes keer verteld en de meningen al acht keer uitgewisseld. Men was ’t zat, of men was zat, dat doet er niet toe, in ieder geval heerste er een stilte, zoals die wel eens meer kon heersen wanneer het genoeg was geweest. Iedereen staarde peinzend naar het glas, dat bij de één leger was dan bij de ander. Dan wordt de grondslag gelegd voor de later zo imposante Wilhelmina Fanfare. “In plaats van hier te zitten zuipen kunnen we ook iets anders doen”, zei Henk van Mil. “Wat dan”, vroegen er een paar, die wel in waren voor een verzetje. “Een fanfare oprichten bijvoorbeeld”, zei Henk. Toen Henk daar bovendien aan toevoegde “Ik heb thuis instrumenten genoeg, kom maar uitzoeken en je kunt nog les krijgen ook”, was er geen houden meer aan. De Wilhelminafanfare was geboren. De publiciteitsgevoelige Neutkens ziet zichzelf al een hoofdrol brommen op de bas, Bertus houdt het bij de tuba en Leo kiest voor de grote trom.

www.wilhelminafanfare.nl


Powered by WordPress & Atahualpa